Intresseanmälan familjehem

LÄS MER

Laxå kommuns socialtjänst strävar efter att skapa trygghet och stabilitet för barn och unga som av olika anledningar behöver ett nytt hem. Just nu söker vi engagerade och kärleksfulla familjer som är redo att öppna sina hem och hjärtan för barn som behöver en andra chans i livet.

Att bli familjehem är en unik möjlighet att göra en verklig skillnad i en ung människas liv. Genom att erbjuda en stabil och kärleksfull miljö kan ni bidra till att forma en positiv framtid för barnet. Laxå kommuns socialtjänst kommer att ge allt stöd och den nödvändiga utbildningen för att ni ska känna er trygga i er roll som familjehem.

Vi söker familjer med olika bakgrund och livserfarenheter, och det viktigaste är att ni har en öppen famn och en vilja att stötta och vägleda barnet på dess resa mot en bättre framtid. Om ni känner att ni har kraften att göra skillnad och skapa en trygg plats för ett barn i nöd, uppmanar vi er att kontakta Laxå kommuns socialtjänst och ta det första steget mot att bli en del av vår värdefulla familjehemsgrupp. Tillsammans kan vi skapa en ljusare framtid för de barn som behöver det mest.

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa